Elk jaar doen we ons uiterste best om alle bezoekers van CIRKL een onvergetelijke tijd te bezorgen. We geven extra aandacht aan het toegankelijk maken van het festivalterrein en werken stap voor stap aan een duurzamer festival.

Toiletten

Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten beschikbaar op de velodroomsite, 30CC/Schouwburg en 30CC/Minnepoort.

Stilteplek op het festival

Ben je overprikkeld? Zoek onze stilteplek, de time out zone, op. We begrijpen dat een festival een overweldigende ervaring kan zijn. Daarom richten we op CIRKL een stilteplek in, waar je naartoe kan wanneer je jezelf even wil afzonderen. We vragen de stilteplek te respecteren als een plaats waar iedereen tot rust kan komen.

Wil je chillen en houd je van de drukte? Ga dan langs bij het zomerterras om te babbelen en van de gezellige festivalsfeer te genieten.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het festivalterrein en alle indoorzalen zijn rolstoeltoegankelijk.
Aan de ingang van de Velodroomsite, kan je op vrijdag en zaterdag gebruikmaken van de kiss&ride (Brusselsestraat 90).
Op zondag 12/5 is de Brusselsestraat niet bereikbaar met de auto door de triatlon. Dan kan je gebruik maken van de kiss&ride in de Onze Lieve vrouwstraat.
Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of slechthorend of heb je bepaalde bijzondere noden, laat het weten aan onze medewerkers van de Ticketbalie of Tickettelefoon (016 27 40 00). Zij helpen je graag verder en bezorgen je een gepaste plaats

Ook tijdens het festival kan je met al je vragen terecht bij een van onze medewerkers aan het infopunt op de Velodroom.

CIRKL denkt mee aan een groenere toekomst

Elk jaar streven we ernaar om CIRKL nog duurzamer te maken. Goed om te weten:

  • Vergeet zeker je herbruikbare drinkfles niet en vul deze met kraanwater op onze festivalsite.
  • Dit jaar kiezen we ervoor om 80% van ons aanbod van foodtrucks vegetarisch te houden, als stap richting een volledig vegetarisch festival. Ook onze artiestencatering is volledig vegetarisch.
  • Draag bij aan een groenere omgeving door je afval te sorteren en de juiste vuilnisbak te gebruiken op de festivalsite.
  • Ontdek alles over CIRKL Boomt! en de bijbehorende acties hier.

Vragen?

Als je nog vragen hebt of andere specifieke ondersteuning nodig hebt, neem dan contact op met de ticketbalie (tel 016 27 40 00). Zij zullen proberen je op alle mogelijke manieren te helpen.