CIRKL zet in op een groen Leuven. Samen met Cirkus in Beweging bundelen we de krachten achter CIRKL Boomt! in 2024. Samen blijven we zuurstof en schoonheid toevoegen aan onze planeet door ons te richten op het mee vergroenen van Leuven.

La Vieille Souche - Samuel Rhyner

Duik in een unieke ervaring waar je niet alleen een voorstelling bijwoont, maar ook de kans krijgt om een verschil te maken.

Voor deze voorstelling koop je geen ticket, maar plant je een boom. Ontdek de absurde ode aan het leven van de Zwitserse acrodanser Samuel Rhyner en zijn partner in crime, Trebor - een boom die dankzij jouw hulp een vaste stek krijgt in Leuven.

'Leuven Boomt!' bij aankoop van een ticket

Help mee aan een groenere toekomst terwijl je geniet van je voorstelling bij 30CC.

Tussen 28 maart en 12 mei kun je bij aankoop van een ticket bij 30CC ervoor kiezen om 1 euro extra te doneren voor het planten van een boom. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het planten van bomen een van de meest effectieve manieren is om klimaatverandering tegen te gaan.

Het eerste 'Leuven Boomt!' bos

Samen met BOS+ Vlaanderen en de Stad Leuven gaan we verder met onze missie om Leuven nog groener te maken. In 2025 realiseren we het allereerste Leuven Boomt! bos, een groene plek voor alle bewoners van de stad.

Wat is Leuven Boomt?

Leuven Boomt! is een initiatief dat gestart is door Cirkus in Beweging in 2020 en mogelijk wordt gemaakt door jouw steun. Bij elke inschrijving voor hun lessen, kampen of andere activiteiten nodigen ze je uit om 1 euro extra te doneren, wat wordt doorgestort aan BOS+.

Waarom kiezen ze hiervoor? Omdat er te veel bomen gekapt worden of verloren gaan in bosbranden. Nochtans zijn ze broodnodig voor alle leven op aarde. 21 redenen waarom bossen belangrijk zijn.

En ook..

Op woensdag 8 mei 2024 organiseren we samen met Pulse Transitienetwerk, Circuscentrum en Cirkus in Beweging een praktijksafari voor professionelen.

    Met dank aan onze partners van CIRKL Boomt! 

    Groendienst Stad Leuven, Bos+, Cirkus in Beweging & CIRKLABO