PRAKTISCH

LOCATIES

De bruisende omgeving van de Leuvense Vaartkom vormt het decor voor CIRKL. Het Sluispark is het kloppend hart van het festival, met een gratis festivalcentrum voor alle leeftijden. De omliggende gebouwen en pleinen vormen de scènes voor de verschillende voorstellingen.BEREIKBAARHEID

Je komt best te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar CIRKL.
Het is gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker.

Gewijzigde verkeerssituatie op 19/5!!
Zondag 19/5 is er triatlon in Leuven. Dit zorgt voor een gewijzigde verkeerssituatie. Je leest er hier alles over, met details per vervoermiddel.

 • Je fiets kan je veilig parkeren in de extra fietsenstallingen (zie plan). Er worden geen fietsen toegelaten in het Sluispark.
 • Kom je met de bus, stap dan af aan bushalte Leuven Vaartkom (lijn 600).
  Op korte wandelafstand vind je de alternatieve haltes Leuven Riddersstraat (lijnen 4, 5 en 6) of Leuven Engels Plein (lijnen 600 en 601).
  Check www.delijn.be voor de actuele dienstregeling (en eventuele omleidingen).
 • Kom je toch met de wagen, dan parkeer je best in parking Vaartkom (Engels Plein). Op zondag 19 mei is deze parking echter gesloten, je kiest dan beter voor parking Tweewaters.

AANVANGSTIJDEN

  De exacte speeluren vind je op het programmaoverzicht of op de detailpagina van elke voorstelling.
  De deuren openen circa 30 minuten voor aanvang.

  We streven er naar de voorstellingen zo stipt mogelijk te laten beginnen. Dat kan enkel als jij op tijd komt.
  Na aanvang van de voorstelling laten we geen publiek meer toe. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.