Locaties

Dit jaar vindt CIRKL op verschillende locaties in de binnenstad plaats. Voor info & tickets kan je terecht op de Velodroom.

 1. Velodroom festivalcentrum - Brusselsestraat 90
 2. Velodroom tent Malunés - Brusselsestraat 90
 3. Velodroom binnentuin - Martin's Klooster, O.L Vrouwstraat
 4. Velodroom tent FahrAwaY - Brusselsestraat 90 Aa 
 5. Predikherenkerk - O.L. Vrouwstraat
 6. Villa aan de Aa - O.L. Vrouwstraat 46
 7. 30CC/Wagehuys - Brusselsestraat 63
 8. Dijleterrassen - Kruising Amerikalaan en Lei
 9. 30CC/Schouwburg - Bondgenotenlaan 21
 10. Cas-co - Vaartstraat 94
 11. 30CC/Minnepoort - Dirk Boutslaan 62

 

Bereikbaarheid

Je komt best te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer naar CIRKL. Het is gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker. Kijk op de plattegrond waar elke voorstelling plaatsvindt en stippel zo je route uit.

Verplaats je slim. Op www.leuven.be/naarleuvenenterug vind je het meest complete mobiliteitsoverzicht, netjes opgedeeld per vervoersmiddel.

Aanvangstijden

De exacte speeluren vind je op het programmaoverzicht of op de detailpagina van elke voorstelling. Bij betaalde voorstellingen openen de deuren circa 20 minuten voor aanvang.

We streven er naar de voorstellingen zo stipt mogelijk te laten beginnen. Dat kan enkel als jij op tijd komt. Na aanvang van de voorstelling laten we geen publiek meer toe. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.

Iedereen welkom

Iedereen is welkom op CIRKL. Daarom schenken we aandacht aan de toegankelijkheid van het festival, de voorstellingen en de omgeving voor mensen met een beperking. De meeste voorstellingen zijn toegankelijk voor mensen met een mobiele beperking. Voor meer informatie kan je bellen naar de ticketbalie op 016 27 40 00. Tijdens het festival kan je met al je vragen terecht bij een van onze medewerkers aan het infopunt op de Velodroom

Veilig genieten

We organiseren alle voorstellingen steeds in volledige overeenstemming met de actuele coronarichtlijnen. We vragen je om deze maatregelen te blijven respecteren.

Ontdek meer dan CIRKL

Centraal in België en helemaal zichzelf: dat is Leuven.

De eeuwenoude universiteitsstad met haar historische gebouwen staat volop in de 21ste eeuw. Leuven heeft een jonge dynamiek en barst van de initiatieven. Deze can-do stad is een broedplek voor vernieuwing: spin-offs van de internationaal toonaangevende universiteit, onverwachte samenwerkingen en projecten waar wetenschap, kunst, cultuur en maatschappij samenvloeien.

In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés en restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën. Leuven is een stad op mensenmaat, omgeven door groene heuvels die de stad laten ademen. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.