De Velodroomsite (nu Olevodroom) is opnieuw het stralende middelpunt van CIRKL 2024.

Bereikbaarheid

 • Je komt best te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer naar CIRKL. Het is gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker. Kijk op de plattegrond waar elke voorstelling plaatsvindt en stippel zo je route uit.
 • Verplaats je slim. Op www.leuven.be/naarleuvenenterug vind je het meest complete mobiliteitsoverzicht, netjes opgedeeld per vervoersmiddel.
 • Kom je op vrijdag en zaterdag met de auto? Gebruik de gratis vaartkomshuttle. Deze pendelbus brengt je vanaf parking Vaartkom naar het centrum en terug.

⚠ Verkeershinder zondag 12 mei

Zondag 12 mei worden heel wat straten in Leuven afgesloten voor de triatlon. Voorzie extra reistijd. Bekijk alle verkeersinformatie ivm de triatlon op de website van de politie. Je vindt ook alle afgesloten straten in Waze

Kom je met de bus? Neem een kijkje op de site van De Lijn.
Kom je met de auto naar het festivalcentrum? Dan is parking Sint-Jacob de beste optie.
Kom je iemand afzetten? Gebruik dan de Kiss&Ride in de Onze Lieve vrouwstraat.

Iedereen welkom

Iedereen is welkom op CIRKL. Daarom schenken we aandacht aan de toegankelijkheid van het festival, de voorstellingen en de omgeving voor mensen met een beperking. De meeste voorstellingen zijn toegankelijk voor mensen met een mobiele beperking. Voor meer informatie kan je bellen naar de ticketbalie op 016 27 40 00. Tijdens het festival kan je met al je vragen terecht bij een van onze medewerkers aan het infopunt op de Velodroom

 • Zoek je info over de toegankelijkheid van onze zalen, check dan de toegankelijkheidsinfo bij elke locatie.
 • Ben je rolstoelgebruiker, slecht te been, slechtziend of slechthorend, dan geven we je heel graag een aangepaste plaats. Neem hiervoor contact met de Ticketbalie of Tickettelefoon.
 • Voel je je overprikkeld? De stilteplek op het festivalterrein biedt een moment van rust.

Aanvangstijden

De exacte speeluren vind je op het programmaoverzicht of op de detailpagina van elke voorstelling. Bij betalende voorstellingen openen de deuren circa 20 minuten voor aanvang.

We streven er naar de voorstellingen zo stipt mogelijk te laten beginnen. Dat kan enkel als jij op tijd komt. Na aanvang van de voorstelling laten we geen publiek meer toe. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.

Honger? Dorst?

Op het festivalcentrum aan de Velodroom vind je meerdere foodtrucks en kan je genieten van een hapje of drankje in een van de zomerstoelen op ons terras.

Breng gerust je herbruikbare drinkfles mee en vul deze met kraanwater op onze festivalsite.

  Ontdek meer dan CIRKL

  Centraal in België en helemaal zichzelf: dat is Leuven

  De eeuwenoude universiteitsstad met haar historische gebouwen staat volop in de 21ste eeuw. Leuven heeft een jonge dynamiek en barst van de initiatieven. Deze can-do stad is een broedplek voor vernieuwing: spin-offs van de internationaal toonaangevende universiteit, onverwachte samenwerkingen en projecten waar wetenschap, kunst, cultuur en maatschappij samenvloeien.

  In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés en restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën. Leuven is een stad op mensenmaat, omgeven door groene heuvels die de stad laten ademen. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.