Simon Carrot / La Tournoyante Production (FR)
Zaterdag 14 augustus
Zondag 15 augustus
Velodroom
ZA: 18.00 uur
ZO: 17.30 uur
Vanaf 8 jaar
€ 5 / € 3 (-12 jaar) | duur: 50 min

De voorstelling speelt zich af in een bevreemdend magnetisch universum. Wanneer de natuurwetten onderuit worden gehaald, wordt de wereld van de artiesten op hun kop gezet. Op het plafond, op hellende vlakken, of op muren,… de acrobaten experimenteren met het alledaagse in buitengewone ruimtes. Als publiek word je meegezogen in het opzoeken van de grenzen tussen normaal en abnormaal, waarschijnlijk en onwaarschijnlijk, mogelijk en onmogelijk.

Met verkent La Tournoyante Production de grenzen tussen kunst en wetenschap door het lichaam van een circusartiest te laten werken met elektromagnetische kracht. Ze zien hun circus als een ruimte van pure demonstratie, zonder vooraf gedefinieerde betekenis, open voor interpretatie.

Afspraak aan de inkom van de Velodroom.

Tijdens deze voorstelling wandel je samen met de artiesten naar drie verschillende locaties.

Credits

concept en regie Simon Carrot concept assistent en constructie installaties Ulysse Lacoste artiesten Simon Nyiringabo, Eva-Luna Frattini, Anne-Julia Neumann, Mickaël Jean, Simon Carrot technische regie Mickaël Jean lichtcreatie Elsa Revol kostuums Mathilde Beyssier en Justine Bourrel

www.simoncarrot.com

Met dank aan Martin's Klooster